Syklemme

Knuddi har renoveret en 300 år gammel syklemme. Syklemmen var en bryllupsgave fra smed til hans brud. Den er rigtig flot udformet, med både hjerter og andre.

Når du handler med Det Gamle Værft, støtter du automatisk en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder med kulturarv via bevaring, restaurering og -formidling; det overskud, der måtte være, går ubeskåret til Det Gamle Værft.

Skulle du være interesseret i nogle af vores produkter, eller vil du have lavet nogle helt andre, kan du udfylde nedenstående formular, kontakte os på tlf. 6252 1222 eller på info@detgamlevaerft.dk.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vores Skibe

Det Gamle Værft er de stolte ejere af to bevaringsværdige stålskibe, Angelo ex S/S Svendborgsund og Vito. Planen er at begge skibe, skal restaureres og i fart igen. Det tredje skib er skonnerten Fylla, som vi driver, som undervisningsskib, for de tre ejerkommuner.

M/S Angelo er en smuk, gammel damper, som blev bygget i 1906 på Werft Hubertina.

M/S Vito blev bygget i 1907 og er en glimrende repræsentant for småskibsfarten i nord- og østersøfarten.

Skonnerten Fylla blev bygget i Nyborg i 1922 og er én af tre jagtbyggede tremastsskonnerter, man stadig kan møde i vore farvande.

Sol & sommer

Hvad støtter du?

Ved handel her hos Det Gamle Værft, støtter du den maritime kulturarv. Det er vores hovedformål at gøre noget godt for det samfund, vi er omgivet af. Vi er en “not – for – profit” virksomhed, hvilket betyder, at vi fokuserer på at opfylde vores hovedformål forud for at tjene penge.

Det overskud, som vi måtte generere, bliver geninvesteret i virksomheden, således at vi fortsat kan arbejde med at leve op til vores samfundsmæssige ansvar.