OPLEVELSER PÅ DET GAMLE VÆRFT

EFTERÅRSFERIE 2022:

Mandag til og med torsdag fra kl. 10.00 til 14.00 står vi klar på Det Gamle Værft nede på Ærøskøbing Havn til at huse den spændende underholdning i efterårsferien. Kom ned og få hænderne i det bevaringsværdige håndværk og smed en krog over åben ild, eller byg et mini badehus sammen med en voksen.

Alder: 5-100 år.
Varighed: Ca. 1 time.
Hvornår: Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Fra kl. 10.00 til 14.00
Hvor: Ærøskøbing Havn 4A

Pris. pr. Deltager 135,-  (Følgepersoner gratis)
2 personer 250,-
3 personer 350,-
4 personer 475,-

AKTIVITETER

KOM NED OG SMED

På Det Gamle Værft kan børn og voksne komme ned og prøve at smede sammen med værftets hussmed Ibrahim. Sammen med ham vil du lære at smede over vores smukke esse, og med varmen fra gløderne i det åbne ildsted kan du forme en flot krog, som du kan tage med hjem.
I smedjen har vi masser af originalt og gammelt værktøj, man brugte dengang man smedede i hånden. Rundt om vores store esse står de mange ambolte, som du former din kreation på. Kom ned og bliv omringet af hamre, tænger, valser, bukkere og den store maskinhammer, og se om du kan formå at lave flotte ting du kan få med hjem. Det tager ca. en time at smede. Forældre, der kommer med, er gratis.

BYG ET (mini) BADEHUS

Som noget nyt kan du komme ned og bygge og male dit helt eget badehus. Det er enhver ærøbos drøm at eje et badehus, hvor man kan dase hele sommeren med tåspidserne i Det sydfynske Øhav. Du og din evt. medbragte voksne får en pose fyldt med træ stukket i hånden. Herefter får I adgang til det nye træværksted, hvor I sammen kan få bygget et miniaturebadehus, som efter byg skal males i de farver, du drømmer om.  Forældre, der kommer med, skal ikke betale. Man skal både save, hamre og male, træværkstedet egner sig derfor bedst til børn med voksenfølge og unge.

Det Gamle Værft, Ærøskøbinghavn 4a, 5970 Ærøskøbing, info@detgamlevaerft.dk, +45 62521222